Kondomer är ett bra och praktiskt sätt att säkerställa att man har säkert sex. Faktum är att det är ett av de bästa och säkraste preventivmedlen som finns att tillgå. De är billiga, finns lätt tillgängliga, är enkla att använda och skyddar både mot graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Det är faktiskt ett av de få preventivmedel som kan sägas göra båda dessa saker. Att praktisera säkert sex är varje individs ansvar och något som alla borde göra- givetvis för att skydda sig själv men också sin partner.

Att vara säker är inte detsamma som att vara tråkig

När det kommer till sex är det viktigt att komma ihåg att att vara säker inte automatiskt innebär att det måste vara tråkigt. Tvärtom faktiskt, idag finns det massor av roliga och fantasifulla kondomer som kan bidra till att göra det säkra sexet riktigt, riktigt roligt.

Varför inte prova någon av marknadens alla smaksatta kondomer, det kommer definitivt att ge er lite extra krydda. En annan rolig typ av kondom är de som är självlysande och alltså lyser i mörkret. Släck lampan och ge din partner en riktigt rolig och lysande överraskning.

Även om de inte är självlysande så kan även färgglada kondomer vara riktigt skojiga att använda eftersom de ger en extra dimension. En annan sak som kanske kan vara intressant att testa är den typ av kondom som har behandlats för att ge antingen en kylande eller en värmande känsla vid användning, det leder definitivt till en känsla som man inte upplevt tidigare. Det är väl värt ett försök för alla som är lite nyfikna på nya och skojiga saker.

Handla på nätet för stora valmöjligheter

Om man vill hitta och testa lite annorlunda och roliga kondomer så är det ett säkert kort att handla online. På nätet finns flera sajter som enbart inriktar sig på att sälja kondomer. På dessa sajter finns vanligtvis ett mycket större och bredare utbud än vad man kan hitta i en vanlig butik eller på ett apotek- alltså de platser där men mest troligt köper kondomer vanligtvis.

Här kan man med säkerhet hitta något nytt, spännande och roligt och som man inte testat förut. Det är det perfekta tillfället att testa nya produkter som förhoppningsvis också kan leda till nya upplevelser och njutningar! Det är helt enkelt aldrig försent att hitta på något annorlunda med sin partner, speciellt inte om det har potential att föra er närmare varandra.